Uputstvo za brisanje naloga
Zdravo! Posetili ste ovu stranicu jer želite da saznate kako možete da obrišete nalog vezan za BarberHub aplikaciju koju je razvio Kenobi apps. Žao nam je što odlazite, ali evo koraka za brisanje naloga:
- 1
Prijavite se u BarberHub aplikaciju i otvorite meni profila iz donje navigacije.
- 2
Odaberite dugme za brisanje naloga. Od vas će biti zatraženo da potvrdite svoju odluku unosom email adrese i bićete upozoreni da se radnja ne može poništiti. Nakon potvrde, vaš nalog biće obrisan.
- 3
Brisanje naloga znači da vaš BarberHub nalog više neće postojati u našoj bazi podataka i da nećemo čuvati vaše podatke za prijavu i lične informacije. Međutim, zapisi o prethodnim uslugama koje ste zakazali ostaće u našoj analitičkoj bazi podataka, jer pratimo evidenciju svih usluga u aplikaciji.
